Om 12-Trinn

12 Trinn kurs- og kompetansesenter på Fanafjellet tilbyr det mest velprøvde

programmet som finnes for å komme tilbake til et liv fritt fra avhengighet – det eneste private tilbud i Norge som rendyrker den anerkjente metoden.

Vi tilbyr et totalkonsept for den avhengige, nære familie, arbeidsgiver og nære kolleger

Det er et totalkonsept for den avhengige, nære familie, arbeidsgiver og nære kolleger. Konseptet skal være både forebyggende og hjelpende – og tjene et samfunnsnyttig formål.

12 Trinn kurs- og kompetansesenter er et privat tilbud. Hos oss opplever du en unik kombinasjon av et flunkende nytt senter av høy standard og det mest utviklede, lengst varende og veldokumenterte programmet for varig hjelp mot avhengighet.

Vakker natur
Vi har etablert oss i et vakkert naturområde på Fanafjellet, bare 30 minutter fra Bergen sentrum. Beliggenheten gir de beste muligheter for å komme ut i naturen, nyte fremskrittene og arbeide med det helhetlige programmet som vi vet hjelper.

Erfaring og kompetanse
Hos 12 Trinn kurs- og kompetansesenter møter du erfarne terapeuter, foredragsholdere, massører, ernæringsrådgiver og service-personell som alle har gjennomgått opplæring og spesialisering i 12-trinnsprogrammet. Det er en selvfølge at vi har legedekning og helsepersonell i vår stab. Kvalitet, erfaring og høyt faglig nivå i vårt team, er den viktigste forutsetning for et vellykket resultat. Vårt mål er å skape den trygghet og tillit som er grunnleggende for at du igjen skal ta kontrollen over din hverdag.

Våre kjerneverdier er:

  • Ærlig
  • Inkluderende
  • Faglig kompetanse
  • Styrke i samhold

Vi vil ta godt i mot deg!